en introduktion til indsamling bil brochurer

Lige siden den første bil blev gjort fabrikanter og tunere har produceret litteratur for at reklamere for deres produkter.

En af de mest interessante aspekter af indsamling auto brochurer er, at de giver en unik social historie af den tid, de blev produceret.

For eksempel hvis du har en brochure for en Volkswagen Beetle fra 1960’s du vil finde oplysninger om det tidspunkt, hvor det blev fremstillet som frisurer, tøj og populære indretning af tiden.

Tilføje til dette, at de fleste brochurer kan købes billigt og tage lidt plads til at gemme (medmindre du får besat!) har du grundlag for en populær og givende hobby.

Som med alle indsamling der er imidlertid mange måder (især som nybegynder) at du kan komme “galt” og ender med at bruge dine hårdt tjente penge på ringere, falske eller ufuldstændige brochurer.

I de kommende uger, blandt andre ting jeg vil dække indkøb, opbevaring og foreslog temaer for brochure samlinger og give en analyse af en række af mine favorit brochurer både dyrt og i et tilfælde almindeligt tilgængelige for mindre end £4 eller $8!

Forhåbentlig finder du mine artikler både en værdifuld ressource og en, der forbedrer dit kendskab til dette område af indsamling.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.