Hvordan at bruge Ebay at vokse dine andre virksomheder.

De fleste af de mennesker, der tjener penge fra eBay gør ikke faktisk alle penge på eBay. Der er alle mulige måder, du kan bruge eBay at give din eksisterende virksomheder en hjælpende hånd.

Udbudssiden.

Hvis du har nogen sidesten lager eller anvendte elementer fra en anden virksomhed du kører, så hvorfor ikke sælge dem på eBay? Du kan gøre dette en regelmæssig ting, bruger det til at slippe af med ting, som ikke vil sælge til den præmie, du beder om i en butik eller elementer, som ikke længere efterspørges i den by hvor din virksomhed er baseret.

Du kan virkelig gøre en masse penge denne måde, hvis du ved hvad du laver. Du vil selvfølgelig allerede være ekspert i de varer, du sælger, som du kan bruge dem i din virksomhed, og du ved, at varerne er af høj nok kvalitet være salgbare. Dette er et helt nyt marked for din gamle lager!

Ikke kun det, selvfølgelig, men husk, at din gode eBay omdømme vil gøre dig en stor køber! Hvis der nogensinde er noget, du ønsker at få for din virksomhed, er chancerne du vil være i stand til at få det på eBay for en rabat.

Salgssiden.

Her, selv om, er, hvor den sande effekt af eBay ligger. eBay giver dig en ‘About Me’ side, hvor du kan skrive noget, du kan lide og samkøre hvor som helst jer lige. Det betyder at du kan få trafik til din virksomheds hjemmeside ved at linke til din hjemmeside fra din side om mig og linker til din om mig side fra hver auktion.

Oprette en om mig side, bare Klik på ‘Fællesskabet’ på værktøjslinjen, skal du rulle til bunden af siden og klik på ‘Opret en om mig side’. Du får derefter mulighed for at angive din egen HTML eller lad eBay guide dig gennem processen. Alt du behøver at gøre er skrive lidt om din hjemmeside, link til det, og du er færdig du vil bemærke, at flere mennesker begynder at komme til dit websted med det samme.

Der er tusindvis af mennesker, der sværger ved denne teknik til at drive trafik fra eBay til deres hjemmeside-med lidt overbevisende salg kopi på dit websted, de siger, du kan sælge direkte til købere, skære ud mellemhandler eBay. Hvad mere er, vil al den trafik, du får målrettet fordi de mennesker, der klikker gennem var interesseret i din auktion til at begynde med.

Dette kan være en virkelig kraftfuld teknik, især hvis du allerede har fået et e-handelswebsted. Selv hvis du ikke har, kan du finde det værd at bruge tid at oprette en hjemmeside, der intet gør men liste din eBay lager med et par dollars off hver vare, med en PayPal “Køb nu” knappen for hver vare. Derefter skal du blot gøre link til din om mig side læse ‘Besøg min hjemmeside for endnu flere tilbud!’, og du er færdig.

Nu hvor du har set sådan drive besøgende på dit websted, måske gerne du lidt hjælp til at få din auktion foran købere. Det er derfor vores næste e-mail vil vise dig hemmelighederne af tæmme eBay søgemaskine.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.