Timbo ‘ s Kreationer: juli 2020

Medium density pap er allerede pre-cut og klar til at samle. Hvis du ønsker at få et design eller tekst indgraveret på din MDF plade klar til et særligt projekt, at vi kan levere en fantastisk og præcis finish til din ordre. MDF har ingen korn, da det ikke er et naturligt produkt, er det nemt at skære, bore uden at beskadige den. Stor-skala produktion af MDF begyndte i 1980’erne. Dens navn stammer fra den skelnen, der i tætheder af pap. Og beskedne priser er grunden til, at Fremtidige Udformning fik sit navn. Avancerede ejendom indehavere hældning mod tilpasset navn plader. Her er det hip plader igen efter tilføjelse af “nitter” (bare møbler stifter fra Home Depot) og en smule af primer. Der var omkring 70 stifter om dette kostume, alle fortalt. Der er en masse små blå og grønne sten på dette sæt af rustninger (jeg tror, 13 i alt) og min klient (hustru) var meget meget picky om, hvilke af dem kiggede bedste, og bare hvordan grøn eller blå, de bør være.

Hvis du er ude efter glattere ting, du har brug for en slags fyldstof (gesso, filler primer, spot kit), men efter grunding disse dele, jeg troede, de rå Worbla så stor. Wonderflex, derimod, har tendens til at have en bestemt vævet mønster, som ikke rigtig passer meget af noget, hvilket er grunden til min Iron armor kræver så meget fyldstof. Noget, du kommer ikke til at se her, at der blev brugt en masse på min Wonderflex rustning er fyldstof og en masse slibning. Her er en video af akse-bevægelsen test. Det sidste stykke af detaljer, her er noget jeg fandt ud af med min Wonderflex rustning, og jeg tror, at alle skal gøre med Worbla.

De sider af hoften rustning er nødvendige for at være helt tyk, så jeg gentog håndværk skum lagdeling langs kanten kant. Jeg brugte et stykke 2mm håndværk skum som et centralt for at give det lidt mere stivhed. Jeg startede med et bånd og skum kopi af min hustru ‘ s håndled (svarende til en gaffatape dummy, men kun en underarm) og lavet en mønster i tape og håndværk skum. Den håndled manchetter på dette sæt var en smule tricky. Den Worbla hænger meget godt til båndet, når det blev opvarmet, og de dele, der kræves lidt af reparation på et senere tidspunkt.

Den store bar på toppen er fremstillet af 10 mm håndværk skum, igen pakket ind i mere Worbla. Da der ikke er en udvendig lås eller søm, som jeg gemte snøring for disse i henhold til den store top bar plade. Når manchetten er på armen og snøret op, pladen klikker på plads for at skjule snøring. Seks neodym magneter på bracer matche op med 6 mere integreret i pladen. Begrebet 300s reagere med større beregning, uovertruffen bredde og en tekstureret varme, som er en præcisering af mellemtonen, men vi mener, at deres konkurrenter en mere gennemsigtig og følelsesladede lytte. Ser en masse mere som rustning nu!

Den Worbla har en nopret ru tekstur, at jeg besluttede at holde intakt ved anvendelsen af denne rustning. Også i dette billede har jeg styr på det til det stykke rustning til at holde den placeret, mens varme. På V1, dette stykke blev lavet ved hjælp af en hånd dremel-værktøj. Jeg fandt ud af med dette stykke, som du er nødt til at vente til Worbla til afkøling efter at skære, før du fjerner et stykke af denne skrøbelige. Den NaOH kan have fjernet restolier, således fjerne er barriere mod vand udbredelse og dermed forbedre TS af panelerne. Hvis du arbejder med et stramt budget og ønsker at købe din hylderne til en pris, som du kan råd, nemt og hurtigt du måske ønsker at overveje slatwall paneler. Det er derfor klassiske Klipsch højttalere, der er så speciel – virksomhedens Arv interval gælder en gamle koncept på en moderne måde, at give en lyd som ingen andre.