Top steder at bo i Amerika

US News &World Report har for nylig rangeret de bedste steder at bo i Amerika gennem 2022. Publikationen undersøgte data fra 100 amerikanske byer for at identificere de bedste steder at bo. Dataene blev derefter opdelt i fem indikatorer: overkommelige priser og jobmarked, livskvalitet, nettomigration samt nettomigration. Disse fem faktorer er tæt forbundet med leveomkostninger. Nedenfor finder du de bedste byer for indkomstvækst og job.

Boulder, Colo. blev rangeret som nr. Byen rangerede nummer 1 i USA med en score 7/6. Raleigh, N.C. blev nummer to, efterfulgt af Durham, North Carolina, der lå på tredjepladsen. Huntsville (Ala.), Austin, Texas, Fayetteville, Ark. var alle også højt oppe end staten. Metoden, der bruges til at rangere de bedste steder at bo, er baseret på, hvor mange data der er tilgængelige, såsom en gennemsnitlig årsløn.

Californien har otte byer på denne liste, Texas har syv. New York, Oregon og Hawaii er ikke inkluderet på denne liste. Columbia, Mo. er en lille universitetsby, men den har et pulserende akademisk samfund og et godt natteliv. Austin, Texas er en anden by, der har et godt arbejdsmarked. Austin er rangeret blandt de bedste offentlige skoler over hele landet. Du behøver ikke være bekymret, hvis du ikke ved noget om en by.

Huntsville blev rangeret som nr. 1. Ifølge U.S. News lister betragtes Huntsville som det bedste sted i Alabama at bo. Dette skyldes Huntsvilles toprangerede luftkvalitetsindeksscore. Colorado Springs, Denver og Green Bay (Wisconsin) blev henholdsvis nummer to og tre på listen. På trods af de lave score, de modtog for overkommelige priser og ønskværdighed, er disse byer stadig værd at se på.

Portland, Oregon er en anden by, der er værd at overveje. Portland er en fantastisk by, men det kan være dyrt. Portland er værd at se på, hvis dit mål er at finde et billigt sted at bo. Den gennemsnitlige boligpris er mindre end $ 200, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo. Hvis du leder efter en mere overkommelig mulighed, kan forstæderne være et godt valg.

Colorado er et andet glimrende sted at ringe hjem. Ifølge National Geographic er Boulder tredje i lykke. Det er fuld af kultur og har anstændig offentlig transport. Det er også en universitetsby, så du kan finde alt hvad du behøver. Det er dyrere end mange andre amerikanske byer. Boulder er en overkommelig mulighed, men Boulder kan være et vidunderligt valg.